Verfijn

Veilingen

Onze veilingsite geeft u de gelegenheid aantrekkelijke items te kopen voor de prijs die u wilt betalen. Een veiling op onze website is in feite hetzelfde als alle andere veilingen, met drie uitzonderingen:

  •     Geen veilingkosten
  •     Een langere looptijd per veiling
  •     Volledige Teruggave garantie op alle artikelen in onze veilingen

Voer uw bod in als u een item heeft gevonden dat past in uw collectie.
Wees u ervan bewust, dat een bod op een veiling bindend is, en dat er verzendkosten bovenop de uiteindelijke koopprijs komen.

Let op! U moet ingelogd zijn om op onze veilingen te kunnen bieden. Als u nog geen inlogcode heeft, kunt u zich boven aan de pagina als nieuwe gebruiker registreren onder ‘login’. Klik vervolgens op ‘nog niet eerder geregistreerd?’.

Lees meer
0 items

Waarom toont de biedgeschiedenis meer dan één winnaar?

Voor enkele veilingen, verkopen we meer dan één artikel per keer, wat betekent dat meer dan één deelnemer bij hetzelfde item kan winnen. De biedgeschiedenis laat zien hoeveel deelnemers het hoogste bod hebben (dit wordt aangegeven met een groene achtergrond) en op die manier hoeveel items worden geveild. Het betekent ook, dat deelnemers een item voor verschillende prijzen kunnen kopen. Bij het gelijktijdig veilen van meerdere dezelfde items loont het dus als u snel biedt en daarmee als eerste een prijs vastlegt. U kunt maar één bod gelijktijdig hebben op een item, ook als er meerdere worden geveild. Zodra u een nieuw bod doet, vervalt het oude bod.

Kan ik mijn bod intrekken?

Alle biedingen die u plaatst, zijn bindend. Het is niet mogelijk een bod in te trekken terwijl de veiling loopt. Als u uw bod wilt annuleren nadat u het item gewonnen heeft, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op – wij doen ons best om dan te voorkomen dat het item naar u verzonden wordt. Mocht dat niet meer lukken, dan heeft u wel altijd het retourrecht; de retourkosten zijn echter altijd voor uw rekening.

Lees hier meer over veilen