Rondzendboekjes

Geef u op om te kunnen beschikken over de grootste selectie in de wereld

Een abonnement op rondzendboekjes van Collectwereld is de perfecte manier om de gaten in uw collectie te kunnen dichten. Selecteer uw verzamelgebied in het menu aan de rechterzijde en met regelmaat ontvangt u van ons de boekjes van het land van uw keuze. U kunt zo in alle rust de postzegels uitkiezen die u aan uw collectie toe wilt voegen.

Onze afdeling rondzendboekjes heft vele jaren ervaring en is de grootste in de wereld, met meer dan 41.000 boekjes met samen 6 miljoen postzegels, gezamenlijk 7,5 miljoen euro! En geregeld wordt daar weer nieuw materiaal aan toegevoegd: alleen vorig jaar al waren dat tienduizend nieuwe boekjes. Wij kopen grote collecties van alle landen van de hele wereld. Postzegels uit alle prijscategorien, en die gaan allemaal in de boekjes. En redelijk geprijsd, omdat we altijd groot inkopen.

Er is geen koopverplichting, en u betaalt alleen voor de postzegels die u selecteert.
 

Rondzendboekjes ontvangen gaat zo gemakkelijk:

  1. Ongeveer eens in de maand ontvangt u 3-5 boekjes met postzegels uit uw verzamelgebied – portvrij toegezonden
  2. kies uit welke postzegels u toe wilt voegen aan uw collectie en noteer deze op het bijgaande orderformulier
  3. retourneerd de boekjes en het orderformulier in de bijgesloten retourenveloppen. U betaalt € XX voor het gebruiken van de gefrankeerde enveloppe (dat is ongeveer de helft van het tarief voor aangetekende zending).


Wat is een rondzendboekje?
Elk boekje bevat tot 160 postzegels, zowel oude als moderne postzegels, postfris en gestempeld. De postzegels zijn volgens AFA catalogus verwerkt, en worden ver beneden de cataloguswaarde aangeboden.

Kies uw verzamelgebied in het menu aan de linkerzijde en wij sturen u de rondzenboekjes van uw land toe met de eerstvolgende rondzending!