Afdelingen van Collectwereld

Retail afdeling:
Onze Retail afdeling voorziet klanten van postzegels, insteekboeken, albumsupplementen en onder meer accessoires per postorder. Uw bestellingen zijn welkom via onze website maar ook per e-mail, telefoon of fax – of per post. Graag beantwoorden wij uw vragen over onze producten. Wij proberen uw bestelling die voor 12 uur ’s middags ontvangen zijn nog op de zelfde dag verzendklaar te maken.

Afdeling Nieuwtjes
Onze Nieuwtjesdienst draagt er zorg voor dat elke postzegel binnen uw verzamelgebied via uw abonnement geleverd wordt. Bij de zending zit steeds een gedetailleerde factuur. Dit is een veilige en gemakkelijke manier om uw verzameling bij te houden. Wij leveren zowel aan verzamelaars als aan handelaren en winkeliers. U kunt bij ons terecht voor meer dan 250 landen en meer dan 90 thema’s.

Afdeling Rondzendboekjes
Deze afdeling verzorgt de abonnementen op rondzendboekjes. Hier kunt u zich opgeven voor de maandelijkse toezending van rondzendboekjes ‘Gehele Wereld’ of juist van een specifiek gebied of thema. U krijgt de boekjes thuisgestuurd, bepaalt op uw gemak en naast uw postzegelalbums, welke zegels u uitneemt. De rest stuurt u weer terug via de bijgaande enveloppe – makkelijker kan niet.

Win een geschenkbon ter waarde van € 50