Over ons

Hoofdkantoor in Otterup, Denemarken

Frimaerken, het Deense woord voor postzegels, ziet u terug in de naam van onze moedermaatschappij: Nordfrim. Al meer dan 40 jaar bestaat Nordfrim van het verkopen van postzegels aan verzamelaars! Met het hoofdkantoor in Otterup, Denemarken werd begonnen eind jaren ’60 met het leveren aan Deense verzamelaars, en al snel aan de andere Scandinavische landen. Inmiddels is heel Europa afzetgebied, met dochterbedrijven in 10 Europese landen. Collectwereld is de Nederlandse handelsnaam.

In 2008 is Nordfrim begonnen met het aanbieden van verzamelartikelen in Nederland: middels een contract met de eigenaar van de handelsnaam Philapost werd overeengekomen onder die naam te mogen aanbieden. Halverwege 2010 hebben we dit contract beëindigd. Vanaf dat moment werden de activiteiten in Nederland en België voortgezet onder de eigen naam Nordfrim Nederland! Per maart 2011 is een samenwerking aangegaan met de Collectclub van PostNL, onder de naam Collectwereld. De klantenservice van Collectwereld staat u ter beschikking vanuit het kantoor in Rotterdam, waar uw bestellingen verwerkt en uw vragen beantwoord worden.

Wat kan Collectwereld u bieden? Heel veel! Een rondgang door onze webwinkel laat u al het een en ander zien: veel postzegels in pakketten of albums, grotere en kleinere selecties, postfris, gestempeld en veel kilowaar, duurdere postzegels per serie, maar ook munten en bankbiljetten, insteekboeken, bladen, insteekkaarten. Vrijwel alle denkbare toebehoren! Sommige artikelen worden geproduceerd in eigen beheer, anderen groot ingekocht van A-merk-fabrikanten. Een enorm assortiment, en allemaal voor de beste prijs, onze grootschalige inkoop laat u profiteren van scherpe prijzen.

Collectwereld is de grootste aanbieder van abonnementen op nieuwtjes in Europa: op zo’n 250 landen kunt u zich bij ons abonneren, zodat u de nieuwste uitgiften steeds vanzelf thuisgestuurd krijgt – ook die bijzondere uitgiften die beperkt beschikbaar zijn! Ook op maar liefst 90 thema’s bieden wij u abonnementen. Een abonnement loopt zolang u dat wilt, er is geen opzeggingstermijn. Voor al onze artikelen geldt een keiharde garantie: niet goed, geld terug! U mag altijd een artikel retourneren als het u tegenvalt, om wat voor reden dan ook. En daarom zijn we al 40 jaar voor heel veel Europese verzamelaars de vaste leverancier van hun verzamelproducten!

U kunt onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren:

Per telefoon: 010 – 820 0 870
Per email: info@collectwereld.nl
Per post: Postbus 8703, 3009 AS Rotterdam

Bank:
IBAN: NL70 RABO 0103 57 15 15
Kvk: 24453835