Leveringsvoorwaarden

Bestellen
Zodra u een bestelling heeft gedaan via onze website ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail. Als u geen bevestiging krijgt is de order niet goed ontvangen. Alle bestellingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Als een artikel niet op voorraad is krijgt u dit toegezonden zodra het weer voorradig is, zonder extra verzendkosten. Als een artikel uitverkocht is laten wij u dat ook direct weten.

Een order annuleren
Het is mogelijk om een bestelling te annuleren zolang het nog niet is verpakt en verzendklaar gemaakt in ons magazijn in Denemarken. U kunt daarvoor het beste bellen met 010 - 820 0 870. Zorg dat u uw ordernummer bij de hand heeft.

Prijzen
Alle prijzen zoals gepubliceerd op onze website www.collectwereld.nl zijn gesteld in euros, en inclusief btw. Prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen en correcties. Typefouten zijn voorbehouden.

Informatie over hoe te betalen voor uw aankopen – kijk hier

Verzendkosten
Verzendingen binnen Nederland: voor losse bestellingen tot € 50 wordt € 3,95 verzendkosten berekend, bestellingen voor meer dan € 50 worden portvrij verstuurd. Voor abonnementszendingen zijn afwijkende voorwaarden van kracht. Alle zendingen worden vanuit Denemarken toegezonden. Voor leveringen in Nederland betekent dit een levertermijn van circa 5-8 werkdagen.

Retourzendingen en omruilingen
Meer informatie over retourneren en ruilen – lees hier