Collecties

We vieren het Chinese Nieuwjaar

Volgens de Chinese kalender was 2016 het Jaar van de Aap.
Het Jaar van de Haan is begonnen op 28 januari 2017. U kunt alvast uitkijken naar mooie uitgiften met het Jaar van de Haan.

Wij leveren u postzegeluitgiften van de viering van het Jaar van de Haan samen met speciale albumbladen. De gemiddelde prijs voor elke levering is tussen € 40 en € 50, en u ontvangt ongeveer elke twee maanden een zending.

Met de eerste zending ontvangt u: Liechtenstein – souvenirvelletje Jaar van de Haan met papierknipwerk, Aland – souvenirvelletje Jaar van de Haan met tekeningen van de beroemde graveur Martin Mörck, Noorwegen – Jaar van de Haan, Nederland – souvenirvelletjes met Jaar van de Haan en Jaar van de Aap, Engeland – Jaar van de Haan algemeen vel, 4 speciale albumbladen en een voorblad van de bekende Leuchtturm kwaliteit, met transparante klemstroken voor een mooie presentatie van uw verzameling.

Welkomstaanbieding: Bespaar 30%. U betaalt slechts € 42 plus porto


Normale prijs van de eerste zending is € 59. Bij de zending ontvangt u de nota en betaalinstructies.

Cadeau. De eerste 100 klanten die deze verzameling bestellen ontvangen een extra welkomstcadeau: een serie postzegels en een souvenirvelletje uitgegeven door Taiwan Post ter gelegenheid van het Jaar van de Aap

en veel meer interessante postzegels volgen bij de komende zendingen….


Ongeveer elke twee maanden  ontvangt u een nieuwe zending Jaar van de Haan. Bij de derde zending ontvangt u een rood album met cassette om uw verzameling op te bergen.
U betaalt voor dit album met cassette slechts € 15. De normale prijs is € 37.

En natuurlijk: u kunt uw abonnement elk moment opzeggen.

Abonnementen - Chinese Nieuwjaar

  • Nr. ZODI / 500
    Collectie
Win een geschenkbon ter waarde van € 50