Collecties

Speciale postzegeluitgiften

Fantastische verzameling van ‘s werelds meest speciale en innovatieve postzegeluitgiften –
Begin nu!

Wij kiezen een aantal van de meest spectaculaire postzegeluitgiften en zenden ze u tesamen met speciale albumbladen. De gemiddelde prijs van elke zending zal  circa € 35 tot € 44 zijn en u ontvangt ongeveer elke twee maanden een nieuwe zending.

Met de eerste zending ontvangt u: Oostenrijk – Dirndl jurk – het eerste geborduurde souvenirvelletje ter wereld met een Dirndl jurk, Frankrijk – Aardbeien – Souvenirvelletje dat ruikt naar aardbeien, Oostenrijk – Lederhosen – het eerste souvenirvelletje van echt leer en met echte Swarovski kristallen, Faroer Eilanden – Vissenhuid – De allereerste postzegel ooit van echte gelooide kabeljauwhuid van de Faroer Eilanden. Norfolk Eiland – Parfum – Souvenirvelletje met de fijne geur van parfum, 4 speciale albumbladen met klemstroken voor de postzegels en een voorblad van de bekende Leuchtturm kwaliteit

Welkomstaanbieding – Bespaar 25%. Prijs € 37 plus porto


Normale prijs € 50, U ontvangt de rekening bij de zending.

en veel meer interessante postzegels zullen volgen…….


U ontvangt elke twee maanden een nieuwe zending met interessante en speciale postzegeluitgiften. Bij de derde zending ontvangt u een mooi blauw album met cassette voor het bewaren van uw verzameling. U betaalt voor het album met cassette slechts € 15. De normale prijs is € 37.

Let op: u kunt uw abonnement op elk moment opzeggen.

Abonnementen - Speciale postzegeluitgiften

  • Nr. SPEC / 500
    Collectie
  • Nr. SPEC / 900
    Collectie
  • Nr. SPEC / 600
    Collectie