Collecties

Collectie – muntsets van de Sovjet Unie en de voormalige Sovjet Republieken

Historische collectie!

Dit is een unieke gelegenheid om een speciale en historische collectie op te bouwen van munten en bankbiljetten van zowel de Sovjet Unie als de onafhankelijke Staten. De collectie bevat de zeer zeldzame muntenset van Azerbeidzjan.

Wanneer u zich inschrijft ontvangt u een muntset van de Sovjet Unie en een muntset of bankbiljet van alle nieuwe onafhankelijke Staten. De muntensets worden geleverd in een trans- parante munthouder, zodat u ze van de voor-en achterkant kunt bekijken. De munthouder bevat tevens informatie over het land, de ligging, bevolking etc. Het bankbiljet wordt geleverd met een houder met dezelfde informatie en een illustratie van het bankbiljet.

Drie verschillende methoden van betalen:

1. Abonnement
Schrijf u in voor een abonnement en ontvang maandelijkse leveringen per staat. De eerste aflevering bevat de Lenin Jubileum munt uitgegeven ter gelegenheid van de 100e geboortedag van Lening, voor maar EUR 7,50 plus verzendkosten.

 • Eerste levering
  Lenin jubileum munt voor de introductie prijs van slechts € 7,50
   
 • Derde levering
  U ontvangt een muntenset voor de prijs van slechts € 15,00 met een speciale band in lederlook met goud opdruk en transparante vakjes. De prijs van de band met hoezen is slechts € 11,50
   
 • De andere leveringen
  Elke levering bevat elke keer een muntenset of bankbiljet. Prijs slechts € 15 per levering Bekijk de gehele collectie, inclusief de Lenin introductie munt, op de achterkant.

U ontvangt elke maand een levering totdat de collectie compleet is.

2. Koop de hele collectie in één keer, voor 25 euro.
U ontvangt de gehele collectie in één keer in een eenmalige aankoop.

3. Koop de collectie in één levering (en 12 maandelijkse betalingen van 20 Euro)
Onze garantie is altijd geldig: volledige tevredenheid of uw aankoopbedrag terug na retournering, binnen 2 weken. Een abonnement kunt u altijd per driect stopzetten, zoals u bij onze abonnementen gewend bent!

Alle prijzen zijn in euro’s (exclusief verzendkosten)

Win een geschenkbon ter waarde van € 50