Collecties

Hong Kong complete verzameling vanaf januari 2012

Verzamel postzegels en souvenirvelletjes van Hong Kong vanaf  januari  2012. Start uw verzameling met de uitgiften vanaf het beginvan het jaar 2012 – het Jaar van de Draak, het dier uit de dierenriem dat erom bekend staat geluk te brengen! De albumbladen hebben Engelse tekst.

Bij de eerste zending ontvangt u twee interessante souvenirvelletjes, de bijbehorende albumbladen en een meerkleurig voorblad voor slechts 10,00 euro. Daarna ontvangt u een zending per maand. Deze doorlopende zendingen garanderen een  verzameling zonder manco’s.

Bij de tweede zending ontvangt u: vier postzegels en drie souvenirvelletjes uitgegeven ter gelegenheid van het Jaar van de Draak. Tegelijkertijd ontvangt u twee Leuchtturm Deluxe albumbladen met klemstroken en interessante tekst over de uitgiften. De totaalprijs voor de tweede zending is 37,00 euro.

Hong Kong complete collection - You only collect as long as you wish


Bij de derde zending ontvangt u bij de postzegels ook het originele luxe album dat een waarde heeft van 42,00 euro. Als abonnee betaalt u slechts 9,00 euro voor dit album.

De genoemde prijzen zijn exclusief porto en gelden zolang de voorraad strekt.

Bestel hieronder HK1 / 900 om alle postzegels en souvenirvelletjes vanaf  2012 in maandelijkse zendingen te ontvangen

Zoals altijd: niet tevreden, geld terug

Win een geschenkbon ter waarde van € 50