Collecties

Groenland compleet *

De eerste Groenlandse postzegels werden uitgegeven in 1938 en vandaag – meer dan 70 jaar later – bevat de complete collectie minder dan 600 verschillende postzegels. Verwonderlijk als het mag klinken, is het nog steeds mogelijk een complete collectie op te bouwen vanaf 1938, en zelfs op een heel redelijk prijsniveau.

Nu is de tijd rijp voor het opbouwen van een complete collectie – ook voor uw kinderen en kleinkinderen – voordat het te laat is!

Wij verzorgen voor u de levering van de postzegels en de voordrukbladen met klemstroken in overzichtelijke zendingen. Wij staan ervoor in dat uw collectie compleet wordt en blijft met postzegels en albumbladen van Leuchtturm zolang als u dat wenst.

Eerste zending - U betaalt slechts €  26


Totale waarde € 114

  • 52 postfrisse postzegels + 2 souvenir velletjes, waaronder Groenland nr. 1, 10 en 25 kronen hoge waarden en twee zeldzame souvenir velletjes. (Catalogus waarde €  102)
  • Om uw collectie zo mooi mogelijk te presenteren, ontvangt u ook: 6 Leuchtturm albumbladen met klemstroken. (Normale prijs €  12)

Tweede zending

 

  • Leuchtturm Perfect verzamelalbum met “Grønland” in gouddruk op de rug. Groenlandse postzegels. Bijbehorende voordrukbladen met klemstroken.

*Important : Actuellement, certaines émissions des années 1938-1994 ne sont pas disponibles mais nous nous efforçons de les acquérir et comptons bientôt les recevoir.

Abonnementen - Groenland

  • Nr. GRO1 / 900
    Collectie