Brochures

Collectwereld Verzamelservice

Het zou jammer zijn als u hier niet van profiteert…

Geachte verzamelaar,
Van tijd tot tijd ontvangt u onze folder, Collectwereld Verzamelservice. Maar als u daarop geen abonnement bij ons heeft, loopt u voordelen mis… En niet alleen de scherpe aanbiedingen, de bijzondere acties, of de speciale artikelen met een beperkte looptijd of kleine voorraad. Maar ook… Onze bonussen! Jaarlijks ontvangt elke abonnee van onze brochures bonus-geschenken voor meer dan de prijs van dat abonnement!

Deze geschenken worden aan het einde van het jaar, of kort na de jaarwisseling toegezonden.

Abonneer u nu en ontvang alle geschenken van dit jaar
U kunt profiteren van een abonnement op Collectwereld Verzamelservice: u betaalt slecht € 9,50. Hiervoor ontvangt u 4 tot 5 keer de folder. Verder ontvangt u de bonus-geschenken; deze bonussen vertegenwoordigen een totale waarde van meer dan 2x de abonnementsprijs!

Belangrijk: Met een abonnement op onze brochures van 64 tot 96 pagina’s bent u er niet alleen van verzekerd altijd op de hoogte te zijn van alle speciale en scherp geprijsde aanbiedingen – u ontvangt tevens jaarlijks gratis nieuwe uitgiften met een hogere waarde dan wat u betaalt voor datzelfde abonnement! Ook dit abonnement is natuurlijk net zo gemakkelijk weer op te zeggen als al onze andere abonnementen.

Abonnementen - Collectwereld Verzamelservice

  • Nr. 900 / 99
    Collectwereld Verzamelservice
Win een geschenkbon ter waarde van € 50