Verfijn

Europazegels 2019
- Vogels

Europa, met haar rijke en diverse geografie biedt een thuis voor bijna 900 vogelsoorten, en heel veel natuurliefhebbers. Vandaag de dag kunnen we met gemak stellen dat vogels niet alleen wonderbaarlijke wezens zijn die door de lucht scheren, maar ook dat zij van essentieel belang zijn in het ecosysteem van onze planeet, en helpen om de natuur in balans te houden.
Elk land in Europa heeft haar eigen reeks vogelsoorten, en een 'nationale vogel', een symbool dat de kenmerkende identiteit van dat land weergeeft. Voor de EUROPA zegels van dit jaar hebben de filatelistische ontwerpers deze prachtige creaturen weten vast te leggen in hun eigen habitat, waarmee ze een een verhaal vertellen over de vogel, haar leefomgeving, trektocht en waar het voor staat.

 

Laat ons u helpen met het verzamelen van Europazegels

Met een abonnement bent u vanaf nu verzekerd van toezending van alle nieuwe uitgiften van Europazegels. Alle nieuwe EUROPA uitgiften worden u automatisch toegezonden, zodat u uw verzameling vanzelf ziet groeien. Met een abonnement heeft u altijd het recht om binnen 14 dagen te retourneren, en niet onbelangrijk: u verzamelt slechts zolang als u zelf wilt. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Vul hier uw gegevens in voor een abonnement

Lees meer
34 items
Win een geschenkbon ter waarde van € 50